Århus - Vinterfest og Årets Veganske Priser
Så er det ved at være tid til en af årets helt store fester, nemlig Danmarks Veganske Forenings Vinterfest, hvor vi også afholder Årets Veganske Priser.

Selve festen og prisuddelingen afholdes i år i København, og der vil samtidig være fest i Århus med livestreaming (god kvalitet!)

Ditte Gyldenløve fra "På Grøn Grund" tryller i køkkenet, og frembringer en lækker, festlig 3 retters menu:
Forret: Cremet jordskokkesuppe med hjemmebagt brød og kryddersmør.
Hovedret: Farsbrød i butterdej, ovenbagte rodfrugter, rødvins/svampesauce og grønkålssalat med syrlige æbler, mormordressing og ristede mandler.
Dessert: Is med kage og frugt.

Der medbringes drikkevarer til eget forbrug.

Vi glæder os til at feste sammen med jer denne aften, og fejre veganismen og de der gør en positiv forskel for den her i Danmark (inkl. dig selv! :) )
22.01.2020
25.01.2020 kl. 18.00 - 25.01.2020 kl. 23.30
Beboerhuset